Despre noi

S.C. EUROKAPU ELLADY S.R.L. a inceput activitatea in anul 2006 si a patruns pe piata constructiilor cu un foarte mare avant astfel incat, in prezent, societatea comercializeaza o gama vasta de produse, care se ridica la standardele europene.

Pentru noi, activitatea are ca punct central multumirea clientului, si de aceea pe langa comercializarea produselor de inalta calitate, oferim servicii de montaj, garantie, revizii, postgarantie si foarte important, consultanta de care clientul are atata nevoie in momentul alegerii unui produs care sa i se potriveasca perfect in functie de necesitatile si cerintele acestuia.

Calitatea lucrarilor efectuate , promptitudinea cu care raspundem la orice cerere, corectitudinea cu care ne respectam contractele si termenele de executie, eficacitatea cu care abordam orice lucrare, reprezinta recomandarea noastra pentru toate produsele pe care societatea noastra le comecializeaza.


Pentru oferte de pret personalizate, in functie de specificatiile si cerintele fiecarui client, va asteptam sa ne contactati la urmatoarele adrese si numere de telefon, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau neclaritate:

Mai mult, in functie de numarul de produse comandate, precum si de valoarea insumata a acestora, firma va poate oferii discount-uri sau dupa caz, anumite acesorii gratuit!

Sisteme de culisare porti Brasov